, ,

“Itt van az ősz, itt van újra” párna PH120

58,00 lei

Őszies hangulatú díszpárna, amelyel az évszaknak megfelelően díszíthetjük otthonunkat, vagy ajándékba adhatjuk magyar barátainknak, ismerőseinknek egy látogatás alkalmával.

Őszies hangulatú díszpárna, amelyel az évszaknak megfelelően díszíthetjük otthonunkat, vagy ajándékba adhatjuk magyar barátainknak, ismerőseinknek egy látogatás alkalmával. A párna szövege magyarul van “Itt van az ősz, itt van újra” ,ez teszi igazán különleges ajándékká. Szép, jellegzetes őszi kép díszíti.

A párna huzata, polieszter keverékből készült és lenászon anyagra hasonlít de kellemes, lágy tapintású. Nem tartalmaz allergén összetevőt és összetételének köszönhetően hosszú élettartama van. A töltelék szilikon-polieszter rostból készült, anti-allergén és anti-bakteriális. A párnahuzat cipzárral van ellátva, mosógépben max. 40 fokon mosható. A minta szublimációval lett nyomtatva. A párna tartalmazza a tölteléket is.

Mindegyik termék egyénileg készül, ezért előfordulhatnak apró külömbségek színben és mintában a bemutatott képekhez képest.

A díszpárnát személyes használatra nem ajáljuk.

Mérete: 40x40cm

Anyaga: polieszter-keverék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Itt van az ősz, itt van újra” párna PH120” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük