, ,

Helló ősz párna PH122

58,00 lei

A hűvös ősz beköszöntével, egyre több időt töltünk bent a meleg szobában, egy jó bögre forró teával a kezünkben. Még ha kint esik is az eső, bent vídám őszi hangulatunk lehet, ezt a színes díszpárnát nézve.

A hűvös ősz beköszöntével, egyre több időt töltünk bent a meleg szobában, egy jó bögre forró teával a kezünkben. Még ha kint esik is az eső, bent vídám őszi hangulatunk lehet, ezt a színes díszpárnát nézve. Dekoráljuk vele nappalinkat, vagy hálószobánkat és élvezzük a kényelmet egy jó könyv társaságában, a hosszú őszi estéken.

A párna huzata, polieszter keverékből készült és lenászon anyagra hasonlít de kellemes, lágy tapintású. Nem tartalmaz allergén összetevőt és összetételének köszönhetően hosszú élettartama van. A töltelék szilikon-polieszter rostból készült, anti-allergén és anti-bakteriális. A párnahuzat cipzárral van ellátva és kézzel mosható. A minta szublimációval lett nyomtatva. A párna tartalmazza a tölteléket is.

Mindegyik darab egyénileg készül, ezért előfordulhatnak apró külömbségek színben és mintában, a bemutatott képekhez képest.

A díszpárnát személyes használatra nem ajáljuk.

Mérete: 40x40cm

Anyaga: polieszter-keverék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Helló ősz párna PH122” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük