,

Szomorúfűz piros magyaros ékszerszett

52,00 lei

A magyar népi motívumok egyike a fűzfa, amely gyakran a szomorúságot, elmúlást jelképezi. Ez a szép motívum ihlette ezt a magyaros ékszer szettet, amely láncból, medálból és két darab bedugós fülbevalóból áll.

Kategóriák: , Címkék: ,

A magyar népi motívumok egyike a fűzfa, amely gyakran a szomorúságot, elmúlást jelképezi. „Szomoru füzfának harminchárom ága, Arra reászállott harminchárom  páva. Ki ző’dbe’, ki kékbe’, ki fő’dig fehérbe’, Csak az én éldesem talpig feketébe’” -mondja az egyik magyar népdal, Kodály Zoltán gyűjteményéből. Ez a szép motívum ihlette ezt a magyaros ékszer szettet, amely láncból, medálból és két darab bedugós fülbevalóból áll.

A lánc fémötvözetből készült, kb 45-55 cm hoszú, delfinkapoccsal záródik. A medál is fémötvözetből készült, nyomtatott színes kép és domború üveglencse díszíti. A medál mérete 37×28 mm, az üveglencse átmérője 25 mm.

Az ékszer szett része egy pár üveglencsés, nemesacél fülbevaló, amelyen ugyancsak a fűzfás motivum látható.  A fülbevaló belső átmérője 12mm, a tű hossza 12mm, vastagsága 0,7mm. Rozsdamentes acél anyagának köszönhetően hosszú ideig megőrzi fényét és nem szineződik el.

Az ékszer szett, díszdoboz csomagolásban érkezik, így gyönyörű ajándék lehet egy kedves személy számára.

A díszdoboz anyaga karton.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szomorúfűz piros magyaros ékszerszett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük