,

“Isten, áldd meg a magyart” bögre CH350

35,00 lei

Egy ima olvasható ezen a kerámia bögrén, ami a magyar nemzet himnuszának egy részlete is egyben: “Isten áldd meg a magyart…” Legyen ez a fohász mindanyiunk szívében, valahányszor kézbe vesszük ezt a szép magyaros mintával díszített bögrét.

Kategóriák: , Címkék: , ,

Egy ima olvasható ezen a kerámia bögrén, ami a magyar nemzet himnuszának egy részlete is egyben: “Isten áldd meg a magyart…” Legyen ez a fohász mindanyiunk szívében, valahányszor kézbe vesszük ezt a szép magyaros mintával díszített bögrét. Szép ajándék határon túl élő ismerőseinknek, barátainknak is.

A bögre belseje és füle piros, a hozzá tartozó kiskanál is piros, porcelánból készült. A bögre űrtartalma kb 325ml, magassága 10,5cm. A fülén két lyuk található, ahol a kiskanalat lehet tartani.

Mikrohullám sütőben használható, mosogatógépben tisztítható, de annak érdekében, hogy a színek sokáig élénkek maradjanak, kézi mosogatását ajánljuk.

Mivel mindegyik darab külön-külön készül, előfordulhatnak apró külömbségek színben és mintában a bemutatott képekhez képest, viszont éppen ez teszi mindegyik darabot különlegessé.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Isten, áldd meg a magyart” bögre CH350” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük